Se fierbe puiul in apa cu sare, legumele se calesc in 2 linguri de ulei. Cand legumele sunt inabusite se adauga peste pui. In apa care fierb se adauga cubul de pui si se lasa la fiert.
Cand sunt toate fierte, separat batem galbenusul cu smantana, luam un polonic sau 2 din supa calda si adaugam peste smantana, apoi punem totul peste ciorba, dar cu grija sa nu se taie. De preferat este ca ciorba sa nu fiarba in clocot in timp ce adaugam smantana. Se mai lasa pe foc pana mai da o data in clocot si este gata.
La final se acreste cu zeama de la lamaie si se adauga verdeata, sare si piper.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii