Ciorba de pui a la grec

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Piept de pui
Ceapa
Morcov
Ardei
Telina
Verdeata: marar si patrunjel
Lamaie
250 g Smantana
2 galbenusuri
3 linguri de orez
1 cub de pui
Sare si piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se fierbe puiul in apa cu sare, legumele se calesc in 2 linguri de ulei. Cand legumele sunt inabusite se adauga peste pui. In apa care fierb se adauga cubul de pui si se lasa la fiert.

Cand sunt toate fierte, separat batem galbenusul cu smantana, luam un polonic sau 2 din supa calda si adaugam peste smantana, apoi punem totul peste ciorba, dar cu grija sa nu se taie. De preferat este ca ciorba sa nu fiarba in clocot in timp ce adaugam smantana. Se mai lasa pe foc pana mai da o data in clocot si este gata.

La final se acreste cu zeama de la lamaie si se adauga verdeata, sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de pui a la grec" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de pui a la grec