Ciorba de Pui A la Grec

Postat pe: 27-09-2010
(6)

Ingrediente

1 piept de pui cu os (sau 2 mai mici)
2 cepe
4 morcovi
2 cartofi
1 pastarnac
4 galbenusuri de ou
300ml smantana
sare
marar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pune la fiert pieptul de pui intr-o oala de 5-6 litri. Dupa ce da primul clocot se aduna spuma, se mai lasa sa fiarba cam 1 sfert de ora si se adauga si legumele curatate dar intregi. Cand s-au fiert toate ingredientele (max 30 min) se scot pe o farfurie se dezoseaza pieptul si dupa ce a fost taiat cubulete se pune inapoi in zeama. Se da focul la minim si se adauga smantana frecata cu galbenusurile, dar cu mare atentie sa nu se taie, apoi se ia de pe foc si se presara marar proaspat tocat.

Se acreste cu suc de lamaie sau sare de lamaie dizolvata dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Pui A la Grec" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

iogene
•  17.04.2011 09:18:18

lux

unaalta
•  08.06.2010 09:54:50

si eu am facut o ieri, chiar mi a iesit :X

remycutz
•  27.04.2009 18:18:20

e buna rau!

Cireshik
•  11.04.2009 12:05:22

Superba! a iesit delicioasa. in plus eu am lasat cartofi si morcovi in supa. Am taiat cubulete cartofii, si felii subtiri morcovii, ca sa nu fie prea "gol" polonicul.
nota 10! multumiri Alexandrei

ralucablebea
•  03.03.2009 19:44:30

exceptionala reteta..am facut-o deja de 2 ori si imi iese din ce in ce mai buna..:)
Felicitari!

min
•  18.07.2008 10:25:21

acum o pregatesc va spun mai tarziu cum a iesit!!!!!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Pui A la Grec