Ciorba de Praz

Postat pe: 04-12-2010
(1)

Ingrediente

Pentru ciorba de praz avem nevoie de (la o oala de 5 l):
2 fire potrivite de praz
2 morcovi
2 radacini de patrunjel
2-3 cepe rosii (facultativ, mie imi place zarzavatul colorat)
1 radacina de telina potrivita
2 ardei potriviti (verde-rosii)
2 linguri si 1/2 de orez
un dovlecel de marime medie
suc de rosii (rosii la cutie) dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se taie morcovii, radacina de patrunjel, radacina de telina, ardeii si ceapa cubulete si sa inabuse in 2-3 linguri de ulei si putina vegeta.

Cand acestea s-au inmuiat se adauga 2 cani de apa si se lasa sa dea cateva clocote. Dupa care se adauga prazul taiat rondele si apoi dovlecelul taiat cubulete. Dupa ce s-au inmuiat si acestea se adauga orezul, sucul de rosii sau rosiile.

Cand toate sunt fierte se acreste cu bors (de tarate sau ce aveti) se adauga leustean tocat si se seveste ca atare sau impreuna cu o mancarica de fasole boabe.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Praz" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

iuliajewel
•  05.12.2010 15:52:22

BRAVO floricel de floricea !!! Imi place reteta si este originala - nu am mancat niciodata - dar asta nu inseamna ca nu voi manca; fasolea este o mare preferinta a mea (toate dicotiledonatele de altfel) dar CUI NU-I PLACE FASOLEA?

Si borsul de asemenea - cel mai sanatos mod de-a acri o zama :)

Inca o data, BRAVO si FELICITARI !!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Praz