Carnea de porc se taie cuburi si se pune la fiert in oala de ciorba.
Dupa aproximativ 30 minute taiem ceapa marunt, morcovii rondele, iar ardeiul kapia cuburi si le punem la calit in ulei de masline, adaugam si orezul, se calesc cateva minute dupa care se pune in oala de ciorba.
Adaugam si ciuperciile felii si lasam la foc potrivit sa fiarba legumele si carnea.
Spre sfarsit se adauga dovleceii taiati cuburi si prazul taiat felii.
Punem bulionul si condimentele si mai alsat circa 10 minute sa fiarba.
La sfarsit adaugam leusteanul si patrunjelul tocate marunt.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntAceasta prajitura era pe lista de asteptare de multa vreme, nu o facusem niciodata si de cate ori citeam despre ea, de...
Desert prajitura Regina MariaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii