Ciorba de peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de peste

Ingrediente

  • peste (crap, novac etc)
  • 4 cepe medii
  • 5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • telina radacina
  • Bors, sare
  • bulion sau suc de rosii
  • leustean si patrunjel frunze

Mod de preparare

Se pun 4 litri apa pe foc cu putin ulei. Se toaca legumele si se pun la fiert in apa care fierbe. Dupa ce au fiert legumele se pune bulionul sau sucul de rosii, se adauga sarea si borsul...se mai lasa sa fiarba zece minute apoi se adauga pestele.

Se mai lasa la fiert maxim zece minute, atunci cand pestele se ridica la suprafata inseamna ca e fiert. Se pune verdeata tocata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate