Ciorba de Perisoare cu Nuca

Postat pe: 06-04-2010
(0)

Ingrediente

Pt ciorba:
2 cepe
2 morcovi
1 patrunjel
1 telina
2 cartofi
1 ardei
200 ml suc de rosii
1 lingura vegeta
verdeata(leustean si marar)
Pt acreala: (optional)
bors sau zeama de lamaie si sare dupa gust
Pt perisoare:
100 orez
2 cepe mari
1 pahar nuci macinate
1 lingura de boia de ardei dulce
condimente (cimbru, oregano)
1 lingura vegeta
1/2 lingura pesmet sau gris
2 oua

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
CIORBA:
Legumele se fierb bine, iar dupa aceea se strecoara.

PERISOARELE:
Se caleste ceapa in apa si putin ulei si vegeta. Se adauga orezul si apa cat sa cuprinda orezul pe jumatate. Se lasa sa se raceasca. Doar dupa ce s-au racit se adauga restul ingredientelor. Se formeaza perisoare care se pun in supa de legume strecurata pt a fierbe. Cand sunt aproape gata, se pune sucul de rosii, borsul sau zeama de lamaie si sare dupa gust.

Dupa ce se stinge focul se pune verdeata.
Se poate servi cu putina smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Perisoare cu Nuca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Perisoare cu Nuca