Ciorba de Perisoare

Postat pe: 03-11-2011
(1)

Ingrediente

Pentru perisoare:
500g carne toccata
1 ceapa
2 linguri orez
1 ou
Sare
Piper
Marar verde
Pentru ciorba:
1 lingura ulei
2 morcovi
1 pastarnac
1 telina
1 ceapa
1 ardei kapia
1 gulie
1 fir praz
Sare
piper
Frunze de patrunjel pt décor

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Pentru ciorba, taiem prazul, rondele, ciapa si ardeiul cubulete, iar restul legumelor le dam pe razatoarea mare. Punem uleiul la incins intr-o oala de 5-6L si adaugam legumele la inabusit, cam 5’. Apoi acoperim totul cu apa, punem capacul si lasam la fiert.

Intre timp pregatim perisoarele: Punem carnea intr-un bol, adaugam ceapa taiata marunt, orezul, oul si frunzele de marar tocate marunt. Amestecam totul si asezonam cu sare si piper dupa gust. Pregatim perisoarele si le insiram pe o tava.

Cand ciorba noastra ajunge la punctual de fierbere, adaugam rand pe rand perisoarele si lasam la fiert inca vreo 25-30’ (pana orezul din perisoare este fiert).
Servim ciorba simpla, doar cu Frunze proaspete de patrunjel deasupra, ori cu smantana, iaurt sau lapte batut.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Perisoare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ase
•  26.02.2013 13:48:58

Super!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Perisoare