Ciorba de Perisoare

Postat pe: 03-06-2009
(2)

Ingrediente

Pentru perisoare:
400 g carne tocata
50g orez
2 oua intregi
putina vegeta
sare
piper
Pentru ciorba:
500 g oase de porc
3 morcovi
2 patrunjel
telina
1 ceapa
sare
4 linguri de orez
1 lamaie
1 legatura de frunze de patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se pun la fiert ingredientele pentru ciorba (fara orez si lamaie, ecestea se pun la sfirsit) cind sunt fierte se scot din oala, iar zeama rezultata se strecoara.

Se pregatesc perisoarele din ingredientele precizate (daca consistenta este prea mare se adauga 1 ligura sau 2 de smantana), dupa care se fac bilute mici din aceasta compozitie.

Se pune la fiert din nou supa strecurata, cand clocoteste se adauga perisoarele si inca 4 linguri de orez direct in supa (dupa ce l-ati spalat).

Cand acestea sunt aproape fierte razuiti un morcov prin razatoare si caliti-l 30 secunde in ulei incins. Puneti peste morcovul calit si zarzavatul care a fiert in supa dupa ce i-ati dat si pe acestia prin razatoare. Toata aceasta compozitie se toarna peste perisoarele gata fierte. Tot acum se adauga zeama de la o lamaie stoarsa.


Se serveste cu patrunjel verde si smantana.

Nu exagerati cu vegeta pentru ca nu e cazul, e delicioasa chiar daca nu puneti deloc vegeta.

Daca va deranjeaza orezul care iese din perisoare si le da aspect de buzdugan puteti sa-l macinati prin masina de cafea si asa sa preparati perisoarele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Perisoare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

katy
•  09.08.2010 15:44:12

felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

katy
•  09.08.2010 15:43:21

100 nota cu felicitriiiiiiii

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Perisoare