Intr-o cratita mai mare am pus uleiul si ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul tocat. Am amestecat pe foc circa 3 minute dupa care am pus apa 3 lt jumate. Am lasat sa dea in clocot intre timp am tocat zarzavaturile si am pregatit carnea de perisoare.
Cand apa a inceput sa fiarba, cu o lingurita am luat portii mici de tot din carne si am pus in supa. Dupa ce am terminat cu carnea am pus toate zarzavaturile deodata in supa si am lasat la fiert. Tot atunci am mai adaugat si vreo 5 linguri de orez. Dupa ce au fost pe jumatate fierte am pus varza acra si am mai lasat la fiert. La sfarsit am adaugat leusteanul si gata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii