Ciorba de crap (II)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

15 kg peste,
25 l apa,
200 g morcovi,
200 g albitura,
100 g telina,
400 g ceapa,
200 g ardei gras, 100 ml ulei,
50 g pasta de tomate, 1 kg rosii,
50 g leustean, 50 g patrunjel verdeata,
5 g sare de lamiie (otet),
sare, dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Se curata pestele de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza. Zarzavatul se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie in sferturi. Ceapa se pune la fiert in apa cu sare, zarzavatul si ardeiul se inabusa in ulei cu adaos de apa si apoi se adauga in vasul in care fierbe ceapa. Cand zarzavatul este aproape fiert se adauga pasta de tomate diluata cu putina zeama si sare de lamiie (otet). Se adauga pestele si rosiile continuind fierberea cca 10 — 15 minute. Se serveste cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de crap (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de crap (II)