Ciorba de caprioara cu smantana

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

carne de caprioara 500 g
ceapa 100 g
morcovi 100 g
telina 100 g
patrunjel 50 g
ulei 50 g
orez 75 g
rosii 250 g
otet 40 ml
smantana 200 g
oua 2 buc
verdeata 1 leg
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Carnea de caprioara se taie cuburi si se pune la fiert in apa cu sare spumandu-se cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat felii si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul fiert separat si rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Smantana se amesteca cu galbenusurile de ou si doua linguri de otet si se adauga la ciorba.
La servit se presara cu verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de caprioara cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

pupi
•  16.05.2011 03:49:17

Carnea de caprioara nu are nevoie de un tratament special inainte de a o pune la fiert???cat timp trebuie sa fioarba ca sa fie destul de moale??
....mersi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de caprioara cu smantana