Ciorba de caprioara cu smantana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de caprioara 500 g
  • ceapa 100 g
  • morcovi 100 g
  • telina 100 g
  • patrunjel 50 g
  • ulei 50 g
  • orez 75 g
  • rosii 250 g
  • otet 40 ml
  • smantana 200 g
  • oua 2 buc
  • verdeata 1 leg
  • sare

Mod de preparare

Carnea de caprioara se taie cuburi si se pune la fiert in apa cu sare spumandu-se cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat felii si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul fiert separat si rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Smantana se amesteca cu galbenusurile de ou si doua linguri de otet si se adauga la ciorba.
La servit se presara cu verdeata tocata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)