Ciorba de caprioara cu smantana

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

carne de caprioara 500 g
ceapa 100 g
morcovi 100 g
telina 100 g
patrunjel 50 g
ulei 50 g
orez 75 g
rosii 250 g
otet 40 ml
smantana 200 g
oua 2 buc
verdeata 1 leg
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Carnea de caprioara se taie cuburi si se pune la fiert in apa cu sare spumandu-se cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat felii si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul fiert separat si rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Smantana se amesteca cu galbenusurile de ou si doua linguri de otet si se adauga la ciorba.
La servit se presara cu verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de caprioara cu smantana" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la admin

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de caprioara cu smantana