Ingrediente
● carne de caprioara 500 g |
● ceapa 100 g |
● morcovi 100 g |
● telina 100 g |
● patrunjel 50 g |
● ulei 50 g |
● orez 75 g |
● rosii 250 g |
● otet 40 ml |
● smantana 200 g |
● oua 2 buc |
● verdeata 1 leg |
● sare |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
40min
Carnea de caprioara se taie cuburi si se pune la fiert in apa cu sare spumandu-se cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat felii si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul fiert separat si rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Smantana se amesteca cu galbenusurile de ou si doua linguri de otet si se adauga la ciorba.
La servit se presara cu verdeata tocata marunt. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de caprioara cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
La servit se presara cu verdeata tocata marunt. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de caprioara cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 16.05.2011 03:49:17
Carnea de caprioara nu are nevoie de un tratament special inainte de a o pune la fiert???cat timp trebuie sa fioarba ca sa fie destul de moale??
....mersi