Ciorba de berbec

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

carne de berbec 600 g
morcovi 100 g
patrunjel 50 g
ceapa 150 g
telina 100 g
ulei 50 g
ardei grasi 150 g
rosii 300 g
leustean 1 leg
fasole verde 200 g
patrunjel verde 1 leg
otet 40 ml
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:40min
Carnea de berbec se curata de pielite, se spala in mai multe ape, se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este nevoie. Dupa ce carnea a fiert doua ore, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei, ardeii grasi taiati cuburi si fasolea verde rupta in bucati. Cand carnea este fiarta, se pun rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi, se potriveste gustul cu sare si otet sau zeama de lamaie si se adauga verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de berbec" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  31.01.2013 18:29:11

Da bin la strachina dar revino la cantitatile de zarzavat,sant de 2,5 ori mai mari decat carneaNu fac acest comentariu ca un afront adus la persoana

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de berbec