Ciorba cu Oase de Porc si Legume

Postat pe: 22-06-2016
(0)

Ingrediente

6 oase de porc
1 cescuta de orez
5 cartofi
1 ceapa medie
1 ardei
2 morcovi
1 pastarnac
1 catel de usturoi
1 ceasca tocatura de ardei
suc de rosii
1 lingura pasta de tomate
2 foi de dafin
1 cescuta de mazare
1 legatura de patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Intr-o oala de 4 litri punem apa la fiert cu sare. Spalam oasele de porc iar apoi le punem in apa dupa ce a dat in fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Spumam. Intre timp curatam, spalam si tocam legumele cubulete.

Catelul de usturoi il punem intreg. Dupa ce a trecut o ora punem si legumele la fiert impreuna si cu cele 2 foi de dafin. Adaugam orezul si amestecam din cand in cand. Dupa 10 minute adaugam tocatura de ardei, sucul de rosii si lingura de pastea de tomate.

Adaugati sare dupa gust. Daca doriti o puteti acrii cu bors sau zeama lamaie. Noi am servit ciorba cu smantana si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba cu Oase de Porc si Legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba cu Oase de Porc si Legume