Ciorba Ardeleneasca de Porc

Postat pe: 09-04-2009
(3)

Ingrediente

1 kg pulpa de porc
2 ardei grasi rosii
2 ardei grasi galbeni
4 ardei grasi verzi
o telina
2 radacini postarnac
2 radacini leustean
2 morcovi
2 dovlecei
o conserva de mazare
4 cartofi medii
2 cepe
1/2 bors de casa
1 lingura delikat de legume
o lingurita sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Se taie carnea cubulete si se pune la foc intr-o oala cu apa rece impreuna cu sarea si delikatul de legume.

Se toaca toate legumele, intre timp se pune la foc o oala cu apa; cand clocoteste se pun dovlecelul, ardeii, cartofii si mazarea.
in apa cu carnea se adauga morcovii, telina, postarnacul, leusteanul si ceapa.

Cand carnea este fiarta se adauga si supa de zarzavat ce a fiert singura. La primul clocot se adauga borsul; apoi se lasa sa mai dea o data in clocot impreuna.
Se serveste cu ardei iute, multa verdeata de leustean si pita ardeleneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba Ardeleneasca de Porc" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

sasia
•  29.01.2013 18:22:25

sunt ardeleanca,dar nu am mancat o asemenea ciorba.si cred ca ar trebui s-o redenumesti,cum ar fi "ciorba de ardei grasi",avand in vedere ca folosesti 8 ardei...sau "ghiveci de ardei grasi"...

julya_marian
•  12.03.2010 02:17:39

ori e ciorba ardeleneasca ori moldoveneasca?in ciorba ardeleneasca nu se pune bors....

anamea13
•  19.06.2009 10:47:26

avand in vedere ca sunt ardeleanca sunt incantata de reteta

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba Ardeleneasca de Porc