Ingrediente
● 1/2 kg carne de vita fara os sau grasime |
● 1 morcov |
● 1/2 telina (radacina) |
● 1 sfecla rosie de marime medie |
● 1/4 varza |
● 2 cartofi medii |
● 1 ardei verde (jumatate daca este mare) |
● 1 ceapa medie |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Se taie carnea bucatele mici si se fierbe in apa cu sare. Se spumuieste si apoi se lasa sa fiarba acoperind oala pana cand este aproape fiarta.
Se adauga toate legumele (inclusiv cartofii) rase pe razatoarea mare si se mai lasa la fiert aproximativ 20-25 minute.
Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana sau iaurt adaugate in farfurie si marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors rusesc" nu uita sa ii faci un review.
Se adauga toate legumele (inclusiv cartofii) rase pe razatoarea mare si se mai lasa la fiert aproximativ 20-25 minute.
Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana sau iaurt adaugate in farfurie si marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors rusesc" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany