Bors rusesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vita fara os sau grasime
  • 1 morcov
  • 1/2 telina (radacina)
  • 1 sfecla rosie de marime medie
  • 1/4 varza
  • 2 cartofi medii
  • 1 ardei verde (jumatate daca este mare)
  • 1 ceapa medie

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele mici si se fierbe in apa cu sare. Se spumuieste si apoi se lasa sa fiarba acoperind oala pana cand este aproape fiarta.

Se adauga toate legumele (inclusiv cartofii) rase pe razatoarea mare si se mai lasa la fiert aproximativ 20-25 minute.

Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana sau iaurt adaugate in farfurie si marar tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate