Bors rusesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vita fara os sau grasime
  • 1 morcov
  • 1/2 telina (radacina)
  • 1 sfecla rosie de marime medie
  • 1/4 varza
  • 2 cartofi medii
  • 1 ardei verde (jumatate daca este mare)
  • 1 ceapa medie

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele mici si se fierbe in apa cu sare. Se spumuieste si apoi se lasa sa fiarba acoperind oala pana cand este aproape fiarta.

Se adauga toate legumele (inclusiv cartofii) rase pe razatoarea mare si se mai lasa la fiert aproximativ 20-25 minute.

Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana sau iaurt adaugate in farfurie si marar tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)