Ingrediente

1/2 kg carne de vita fara os sau grasime
1 morcov
1/2 telina (radacina)
1 sfecla rosie de marime medie
1/4 varza
2 cartofi medii
1 ardei verde (jumatate daca este mare)
1 ceapa medie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se taie carnea bucatele mici si se fierbe in apa cu sare. Se spumuieste si apoi se lasa sa fiarba acoperind oala pana cand este aproape fiarta.

Se adauga toate legumele (inclusiv cartofii) rase pe razatoarea mare si se mai lasa la fiert aproximativ 20-25 minute.

Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana sau iaurt adaugate in farfurie si marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bors rusesc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors rusesc