Bors de vita cu legume

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

400 g carne de vita (piept, rasol)
2 morcovitelina mica
2-3 cepe
o mana de fasole verde
un dovlecel
2 cartofi
un sfert de varza
400 ml bors
100 g rosii in bulion
100 ml ulei
1 legatura leustean
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Caliti in ulei zarzavatul spalat, curatat si taiat. Adaugati 2 litri de apa in care a fiert carnea de vaca, oparita, spalata si taiata bucati.
Lasati sa fiarba la foc potrivit si luati spuma din cand in cand.

Cand carnea e suficient de bine fiarta, adaugati borsul fiert separat si spumat. Potriviti de sare si adaugati frunzele de leustean, tocate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors de vita cu legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors de vita cu legume