Bors de Urzici cu Ardei

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

500g urzici
1 litru apa
1/2 l bors
1 ceapa
1 ardei gras
un varf de cutit de boia de ardei
1 cescuta orez
sare
1 lingura ulei
1 lingura faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb se pregateste rintasul in care se pune ceapa tocata marunt, se presara cu boia si se sting cu zeama de urzici. Se adauga sare, orez si ardei gras. Cand au fiert se adauga borsul clocotit
Se serveste cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bors de Urzici cu Ardei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  10.02.2013 12:05:04

as fi fost mai multumit fara rantas,merge si fara cu brio

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors de Urzici cu Ardei