Ingrediente
● 1 litru bors |
● 500 g carne pentru tocat |
● 1 buc morcov |
● 1 buc patrunjel |
● 1 buc pastarnac |
● 2 buc ceapa |
● 1 lingurita orez |
● 1 felie paine |
● 1 ou |
● sare |
● piper |
● patrunjel si leustean verde |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h:20min
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors de perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
Comentarii
• 10.02.2010 21:10:54
Si eu stiam ca borsul se pune la sfarsit(daca il fierbi mult timp se face din ce in ce mai acru) si legumele ultimile sa nu se inchida borsul la culoare de la ele fierbandule timp indelungat. Nu zic ca am dreptate dar eu asa am fost invatat de mana si imi iese borsul minunat ....>P
• 10.02.2010 21:08:42
izabela ..........probabil ai pus oul intreg la compozitia pentru perisoare si putina paine , ...........data viitoare pune un colt mai mare de pane sau vre-o 3-4 felii, si doar albusul la compozitie,.......:P
• 28.02.2009 20:33:15
si eu stiam de la mama ca borsul se pune la sfarsit, cum zice si eli. De atunci, fac mereu asa, din principiu... si in general imi iese bine ciorba. Iar mama mai avea un "secret": in amestecul pentru perisoare punea si un pic de morcov dat prin razatoarea fina. Eu fac asta si la chiftele si se uita toti lung (mai ales femeile...) "da' ce le-ai facut de-au iesit asa de bune?" hehe...
• 23.09.2008 21:04:47
eu pun borsul dupa ce fierb perisoarele,apoi adaug verdeata si opresc focul.Poate gresesc!
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 10.02.2010 21:11:43
MAMA ...scuze;)