Bors de perisoare

Postat pe: 27-09-2010
(6)

Ingrediente

1 litru bors
500 g carne pentru tocat
1 buc morcov
1 buc patrunjel
1 buc pastarnac
2 buc ceapa
1 lingurita orez
1 felie paine
1 ou
sare
piper
patrunjel si leustean verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, paine muiata in lapte si bine stoarsa, sare, piper, ou. Se fac perisoare mici inmuind mana in apa. Separat se fierb zarzavaturile, curatate, spalate si date pe razatoare sau taiate fideluta, impreuna cu o ceapa taiata marunt. Cand sunt fierte, se adauga borsul fiert si strecurat. Se pun apoi perisoarele si se lasa sa fiarba bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors de perisoare" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la admin

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors de perisoare