Bors de Pasare

Postat pe: 17-06-2016
(0)

Ingrediente

1 pui
1 ceapa mare
1 morcov
1 pastarnac
1 ardei rosu
1 patrunjel radacina
3 cartofi medii
bulion
cimbru uscat
leustean uscat
patrunjel uscat
1 lingura delikat cu gust de pui
fidea
sare
bors sau bors magic pentru acrit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
In primul rand, puiul il curatam si il desfacem pe bucati, il spalam cu apa rece si il punem la fiert intr-o oala. Cand fierbe luam spuma care se formeaza deasupra si peste adaugam legumele (fara cartofi) taiate marunt si lasam sa fiarba 10-15 minute, dupa care punem si cartofii taiati cubulete impreuna cu bulionul, cimbru, leusteanul, patrunjelul (eu am pus uscate) si lasam sa fiarba bine toate legumele impreuna cu carnea.
Dupa ce au fiert adaugam delikatul, si fideaua, mai lasam 10 minute la fiert si la final punem borsul sau borsul magic in fuctie de cat de acru va place, potrivim de sare, mai lasam 2-3 minute la fiert si stingem focul.
Se serveste alaturi de o mamaliguta si ardei iuti, cu smantana sau cu ce va place!
Pofta buna!
1. Se mai completeaza cu apa dupa ce legumele sunt fierte
2. Din aceste ingrediente mi-au iesit 4l de ciorba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bors de Pasare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors de Pasare