In primul rand, puiul il curatam si il desfacem pe bucati, il spalam cu apa rece si il punem la fiert intr-o oala. Cand fierbe luam spuma care se formeaza deasupra si peste adaugam legumele (fara cartofi) taiate marunt si lasam sa fiarba 10-15 minute, dupa care punem si cartofii taiati cubulete impreuna cu bulionul, cimbru, leusteanul, patrunjelul (eu am pus uscate) si lasam sa fiarba bine toate legumele impreuna cu carnea.
Dupa ce au fiert adaugam delikatul, si fideaua, mai lasam 10 minute la fiert si la final punem borsul sau borsul magic in fuctie de cat de acru va place, potrivim de sare, mai lasam 2-3 minute la fiert si stingem focul.
Se serveste alaturi de o mamaliguta si ardei iuti, cu smantana sau cu ce va place!
Pofta buna!
1. Se mai completeaza cu apa dupa ce legumele sunt fierte
2. Din aceste ingrediente mi-au iesit 4l de ciorba.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii