Bors de cartofi

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

Pentru o oala de 4 l:
2 cepe potrivite
5-6 cartofi (depinde cat de mari sunt)
1 morcov
telina, albitura
2 ardei grasi
2 rosii
1/2 leg patrunjel,
leustean 1 leg
1 ou
1 l bors
taitei de casa
sare dupa gust

Mod de preparare

Pun la fiert in aceasta ordine: ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoarea mare, albitura si telina tocate marunt, dupa ce au dat intr-un clocot acestea adaug cartofii taiati taraneste, ardeiul gras tocat marunt, rosiile decojite si tocate marunt

Cand aproape au fiert cartofii adaug patrunjelul tocat fin. La final se adauga borsul (il gusti sa vezi cat de acru este! - daca este f. acru pui mai putin in functie de gustul tau! )

Lasi sa dea intr-un clocot, bati oul cu putina apa si dregi ciorba!

Dupa ce stingi focul adaugi taiteii de casa si leusteanul tocat fin! Pui capacul si lasi sa se odihneasca o jumatate de ora!

POFTA BUNA!

Tipp: rosiile pentru a fi decojite mai usor se pun pe rand in polonic si se scufund in supa fierbinte timp de 30 de sec
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bors de cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

sirian
•  16.05.2012 15:54:40

Am facut exact dupa reteta ! E deosebit de bun si mai merge adaugat un pic de iaurt acru ca e si mai bun ! O placere culinara !

marius_vs_87
•  10.03.2010 16:41:43

http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-marius_vs_87/ 4 sec dureaza sa ma votezi.nu o sa te doara mana.ms

gabica_40
•  17.02.2010 17:49:48

e bun mai ales cu cartofi noi si o mana de mazare

anca_rosu50
•  23.05.2008 15:09:26

e buna

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors de cartofi