Se toaca usturoiul si ceapa, telina, morcovii, cartofii, fasolea verde si zucchini.
Intr-o oala mai mare se pune uleiul si untul precum si baconul taiat bucatele mici. Se lasa pe foc pana untul s-a topit si slaninuta este prajita (3-4 minute) Apoi se adauga usturoiul si ceapa tocate, se mai prajeste 2 minute dupa care se adauga telina, morcovii, si cartofii. Se tine in continuare pe foc, se amesteca 2 minute. Apoi adaugam fasolea verde, si zucchini si mai lasam inca 2 minute (in tot timpul asta amestecam sa nu se prinda pe fundul oalei).
Dupa aceia se acopera oala cu un capac si mai lasam la foc pentru 10 minute (mai amestecam sa nu se prinda). Adaugam apoi supa de pui (legume sau vegeta) si busuiocul tocat marunt de tot si feliile de parmesan. Se lasa la fiert 20 minute dupa care se pun pastele fainoase. Se mai fierbe 10 minute si se ia de pe foc.
Se serveste in farfurii mari cu parmesan ras deasupra sau cu crutoane sarate
TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și...
Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock PotO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii