Preparare :
Ceapa taiata cubulete se caleste pe cca 50 ml ulei impreuna cu cei 4 catei usturoi pisati. La ei se adauga si 1 foaie de dafin , si apopi se pune si boiaua si se stinge cu un pic de apa. Apoi punem carnea de porc , 1 lingurita chimen macinat si mai punem apa .
Cand carnea de porc e pe jumate fiarta punem si carnatii, morcovii si patrunjelu taiat cubulete, carnea de pui , si ciupercile si codimentam cu sare dupa gust si inca 1 lingurita de chimen macinat si ardeiul iute rupt i 3-4 bucati.
Lasam sa fiarba si apoi amestecam galbenusul cu smantana si la el adaugam din zeama fierbinte putin cate putin si appoi turnam totul peste supa si lasam sa dea un clocot.
Se presara cu patrunjel verde tocat fin.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaWeekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii