Usturoiul se curata si se taie feliute. Se caleste in uleiul incins in prealabil intr-o cratita de teflon pana devine auriu. Se scoate cu spumiera si se rezerva.
In acelasi ulei se prajesc feliile de paine pe ambele parti.
Acum se adauga usturoiul rezervat si boiaua si se amesteca putin. Se adauga supa si se lasa la fiert la foc lent timp de 10 minute. Se potriveste de sare, se da focul mare si se sparg ouale unul cate unul astfel incat sa cada intregi in supa.
Cand ouale sun fierte supa este gata.
Pofta buna.
Se serveste fierbinte alaturi de un platou de jambon taiat foarte fin.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii