Supa de stiuca picanta

Postat pe: 15-02-2018
(0)

Ingrediente

1,5 kg. tacam de stiuca
2 morcovi
1 radacina telina
1 radacina pastarnac
2 morocvi
2 linguri ketchup-picant-chili
300 gr. smantana
3 oua
1 capatana de usturoi
sare dupa gust
1 ceapa
100 gr. fusilli Barilla
1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

6 portii
Se pune pestele la fiert cu apa, sare, cateii de usturoi si ceapa curatata, se fierbe pret de 15 minute, se scoate pestele, se strecoara supa si se pune iar la fiert cu toate legumele tocate, mai putin patrunjelul, usturoiul si ceapa ce vor fi aruncate. Se fierb bine toate legumele, se adauga ketchup, sare daca mai trebuie, fusilli Barilla, se lasa sa traga doua, trei clocote si se opreste focul.
Se pun ouale peste smantana, se omogenizeaza bine, se ia cu polonicul supa si se toarna peste smantana, se amesteca usor si se toarna continutul in oala cu supa, se adauga putin patrunjel verde si se serveste cu ardei iuti si mamaliguta facuta din malai alb. Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa de stiuca picanta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de stiuca picanta