Se pune pestele la fiert cu apa, sare, cateii de usturoi si ceapa curatata, se fierbe pret de 15 minute, se scoate pestele, se strecoara supa si se pune iar la fiert cu toate legumele tocate, mai putin patrunjelul, usturoiul si ceapa ce vor fi aruncate. Se fierb bine toate legumele, se adauga ketchup, sare daca mai trebuie, fusilli Barilla, se lasa sa traga doua, trei clocote si se opreste focul.
Se pun ouale peste smantana, se omogenizeaza bine, se ia cu polonicul supa si se toarna peste smantana, se amesteca usor si se toarna continutul in oala cu supa, se adauga putin patrunjel verde si se serveste cu ardei iuti si mamaliguta facuta din malai alb. Sa aveti pofta, dragilor!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii