Se pune pestele la fiert cu apa, sare, cateii de usturoi si ceapa curatata, se fierbe pret de 15 minute, se scoate pestele, se strecoara supa si se pune iar la fiert cu toate legumele tocate, mai putin patrunjelul, usturoiul si ceapa ce vor fi aruncate. Se fierb bine toate legumele, se adauga ketchup, sare daca mai trebuie, fusilli Barilla, se lasa sa traga doua, trei clocote si se opreste focul.
Se pun ouale peste smantana, se omogenizeaza bine, se ia cu polonicul supa si se toarna peste smantana, se amesteca usor si se toarna continutul in oala cu supa, se adauga putin patrunjel verde si se serveste cu ardei iuti si mamaliguta facuta din malai alb. Sa aveti pofta, dragilor!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAceastă rețetă delicioasă îmi aduce aminte de bunicuța mea dragă, care ne făcea un chec cu mere si nuci absolut...
Desert prajitura cu mere si nuciEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii