Se curata, se spala si se toaca ceapa, ardeiul, usturoiul si feniculul. Morcovul, pastarnacul si telina se dau pe razatoare.
In uleiul incins se pun zarzavaturile tocate, pe cele rase la pastram separat. Cand sant dunstuite deja (sant moi de 3/4) se adauga si zarzavaturile rase si se dunstuie in continuare pentru 5 minute, Se adauga apoi bulionul, frunza de dafin si busuiocul si se lasa la fiert pana sant gata.
Daca este nevoie se mai adauga apa pana obtineti consistenta dorita a supei. Se scot zarzavaturile si se pun in blender, se mixeaza pana obtinem o pasta, dupa care le punem inapoi in vasul cu supa si lasam iar la fiert. Se adauga in ultimele 5 minute de fierbere, fasolea din conserva.
Daca folositi bulion din comert sau conserva de rosii, trebuie sa dregeti de sare si piper. Eu pentru ca am folosit bulionul pregatit de mine, am in el cam tot ce imi trebuie si nu mai adaug de regula nimic. Se serveste calda si cand nu este post se poate adauga o lingura de smantana.
Pentru persoanele carora le place supa mai dulce se poate adauga in farfurie putin zahar
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii