Supa de rata cu taietei

Complexitate
redusa
Supa de rata cu taietei

Ingrediente

  • 500 gr carne rata salbatica (poate sa fie si domestica)
  • 200 gr ceapa
  • 150 gr ardei
  • 200 gr morcovi
  • 100 gr telina
  • 1 radacina de patrunjel (50 gr)
  • 300 gr rosii
  • 1/2 pachet taietei fidea
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

(Recomand sa fierbeti in oala sub presiune)

Carnea de rata se portioneaza si se pune la fiert in 3 litri apa cu 1/2 lingura sare. Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare si se adauga in oala in care fierbe carnea.

Rosiile le oparim , le curatim apoi de coaja si le pasam (eu le-am dat prin blender).

Cand carnea e fiarta, se adauga taieteii in supa si se lasa 5 minute sa fiarba, si se toarna si sucul de rosii . Se mai pune sare, delikat dupa gust.

Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat presarat deasupra .

PS. Cine doreste supa mai picanta poate sa adauge si cateva felii de ardei iute in farfurie .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Piept de Pui Umplut

Piept de Pui Umplut

Piept de Pui Umplut
Saraberne

Saraberne

Saraberne
Cele mai apreciate rețete
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
2
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Remo
4
Dulciuri

Remo

Remo
Prajitura cu Gem de Mere (de Post)
5
Dulciuri

Prajitura cu Gem de Mere (de Post)

Prajitura cu Gem de Mere (de Post)
Parteneri
Supa crema de spanac
Bucataras.RO

Supa crema de spanac

Acum ca deja miroase a primavara am deschis oficial sezonul preparatelor verzi.

Supa crema de spanac
Saramura de crap
Culinar.RO

Saramura de crap

Saramura de crap
Tort de post cu mousse de ciocolata
Gustos.RO

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata