Supa se pune la foc, dupa care se adauga piperul alb si piperul negru, dupa gust.
Pana incepe sa clocoteasca, se curata si se taie usturoiul si ghimbirul. Daca vreti puteti sa le taiati marunt, daca nu, taiati-le in patru, ca si mine, ca e mai usor de sos din supa.
Dupa se pun bucatile de usturoi si ghimbir in supa si se lasa sa clocoteasca, impreuna, cateva momente. Apoi se scot bucatile de usturoi si ghimbir.
Se amesteca amidonul cu supa si se arunca peste supa. Se bate si oul si se pune peste supa si se mai lasa sa dea un clocot supa si se poate oprii focul.
Pofta buna!
Cand se serveste se pune cate putin ulei de susan si se mai pot pune frunze de coriandru sau patrunjel.
Se serveste, calda.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii