Supa se pune la foc, dupa care se adauga piperul alb si piperul negru, dupa gust.
Pana incepe sa clocoteasca, se curata si se taie usturoiul si ghimbirul. Daca vreti puteti sa le taiati marunt, daca nu, taiati-le in patru, ca si mine, ca e mai usor de sos din supa.
Dupa se pun bucatile de usturoi si ghimbir in supa si se lasa sa clocoteasca, impreuna, cateva momente. Apoi se scot bucatile de usturoi si ghimbir.
Se amesteca amidonul cu supa si se arunca peste supa. Se bate si oul si se pune peste supa si se mai lasa sa dea un clocot supa si se poate oprii focul.
Pofta buna!
Cand se serveste se pune cate putin ulei de susan si se mai pot pune frunze de coriandru sau patrunjel.
Se serveste, calda.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust,,Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" ,, Am eu un cufar fermecat -cu condimente DeliKat "' ,...
Ciorba de burta cu legumeDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii