Fasolea se spala, se taie capetele dupa care se taie in bucatele micute (2 cm)
Ardeiul, rosiile, ceapa, se spala si se toaca marunt. Baconul se taie feliute si morcovii dupa ce au fost spalati si curatati de coaja, se dau pe razatoarea de mere.
Intr-o oala de supa, se pune uleiul si baconul feliute si se lasa la prajit. Cand s-a topit destul si slaninuta a prins culoare se adauga ceapa si se mai prajeste pana devine sticloasa. Apoi se adauga morcovii rasi si se mai tine pe foc un minut.
Dupa aceia se adauga fasolea, ardeiul si rosia, apa (supa de pui, vita) si se lasa la fiert.
Inainte de a se termina fiertul, se incearca fasolea cat este de moale, se drege de sare, piper si boia, se mai lasa la fiert putintel. Se stinge focul, se ia cratita jos. Se spala si se toaca patrunjelul si se adauga la supa.
Placerea noastra cea mai mare este sa mancam supa asta cu smantana si neaparat in blide/strachini - parca are un gust mai deosebit, mai buna.
Daca mai ai si un darab de pita calda langa supa, este un deliciu, tot ai manca si nu te-ai mai opriiiiiiiiii !!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii