Supa de maruntaie de porc cu hrean

Complexitate
redusa
Supa de maruntaie de porc cu hrean

Ingrediente

  • 800 gr maruntaie adica inima, limba, adidas de porc (unghia )
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita de coriandru macinat
  • 1 lingurita boabe mustar
  • 1 lingurita piper boabe
  • sare
  • 2 cuburi supa de carne
  • 2 morcovi
  • 1 legatura frunze patrunjel
  • 1 radacina hrean
  • 500 grsmantana
  • 3 galbenusuri ou

Mod de preparare

Curatam inima de eventualele resturi de cheaguri de sange , taiem arterele mai mari, limba o spalam bine si curatam bine si unghia de porc.

Toate se pun la fiert de preferinta in oala cu presiune cu cca 4 l apa. In apa in care le punem la fiert adaugam 1 lingurita sare, 1 lingurita boabe mustar, 1 lingurita coriandru macinat, 1 foaie de dafin ,1 lingurita piper boabe si cele 2 cuburi de supa. Se lasa la fiert in oala cu presiune cca. 40 minute de cand a inceput sa fiarba.

La sfarsitul timpului de fierbere ,se scot bucatile din zeama , se scot oasele din unghia de porc si se taie fasii . Limba se curata si ea de pielite si se taie si ea fasii. La fel procedam si cu inima.

Zeama ramasa se strecoara intr-o alta oala si se pune din nou la fiert impreuna cu morcovii feliati , si cand acestia sunt pe jumate fierti se adauga si fasiile de maruntaie sa fiarba impreuna. Se mai potriveste de sare daca mai e nevoie .

Separat se amesteca galbenusurile de ou cu smantana, si la acesasta adaugam cate un pic din supa fierbinte sa o diluam , apoi o turnam peste zeama din oala . Presaram supa cu patrunjelul verde tocat si lasam sa dea un clocot.

In in fiecare farfurie se razuie hrean si peste se pune supa fierbinte. Se lasa cateva momente si apoi se amesteca si se serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
New York Cheesecake

New York Cheesecake

New York Cheesecake
Cele mai apreciate rețete
Salata de Ceapa Marinata
1
Salate

Salata de Ceapa Marinata

Salata de Ceapa Marinata
Tort Racoros
2
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Prajitura Sireata
3
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Sos (dip) de Usturoi
4
Garnituri

Sos (dip) de Usturoi

Sos (dip) de Usturoi
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Reteta Harissa (reteta video)
Bucataras.RO

Reteta Harissa (reteta video)

Harissa este un sos picant, care se foloseste ca un ingredient major in bucataria marocana sau se poate servi intr-un vas...

Reteta Harissa (reteta video)
Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Culinar.RO

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Pariziene cu branza dulce
Gustos.RO

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce