Se pune la fiert in zeama de carne zarzavat proaspat taiat ca fideaua si anume morcov, patrunjel, cartofi, la care se adauga urmatoarele legume, daca e timpul lor: cateva buchete de conopida, mazare verde, fasole verde taiata bucati, varfuri de sparanghel, rosii fara coaja si seminte. Intre timp se curata cateva ciuperci, se taie felii, se inabuse in unt. Se adauga in supa, cand toate legumele sunt aproape fierte. Se lasa sa mai stea impreuna cateva clocote. Inainte de a servi se drege cu un galbenus de ou si 2 linguri de smantana.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii