Eu am avut un pui pe care l-am impartit pentru friptura, snitele si supa. Deci am impartit puiul, am desosat pieptul, l-am pus deoparte. Pulpele si aripile le-am facut friptura, pieptul, snitele si pe oasele de pe spate si oasele de la piept, precum si gatul le-am pus la fiert in apa cu sare.
In timp ce apa fierbea, am curatat zarzavaturile, am tocat ceapa, am feliat morcovii, pastarnacul si telina, am ras pe razatoarea de mere guliile, cartofii i-am taiat cubulete, dar nu inainte de a-i curata si a-i spala, am scos semintele si pielita de pe rosii si am tait ardeii cubulete.
Am pus ulei intr-o cratita (aici eu am folosit ulei de cocos), am pus ceapa tocata, rosia fara pielita si samburi, tocata si ea, ardeiul taiat cubulete si guliile rase. Am lasat pe foc pana s-au intrepatruns aromele si gulia s-a inmuiat putin, apoi am adaugat morcovii, telina si pastarnacul, l-am mai amestecat putin si apoi am strecurat deasupra supa de pe oasele de pui. Am dres de sare si piper si am lasat la fiert.
Cand a inceput sa fiarba am adaugat orezul si cartofii cubulete si am mai tinut pe foc circa 20 de minute. Am inchis aragazul, am pus patrunjelul proaspat tocat si gata. Se serveste simplu sau cu smantana. Noi o preferam cu muuuulta smantana.
O negresa cu fructe este o bunatate! Eu am ales sa o pregatesc cu indulcior, dar voi puteti folosi zahar alb sau brut, pentru...
Desert negresa cu nuca si cirese, fara zaharDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii