Eu am avut un pui pe care l-am impartit pentru friptura, snitele si supa. Deci am impartit puiul, am desosat pieptul, l-am pus deoparte. Pulpele si aripile le-am facut friptura, pieptul, snitele si pe oasele de pe spate si oasele de la piept, precum si gatul le-am pus la fiert in apa cu sare.
In timp ce apa fierbea, am curatat zarzavaturile, am tocat ceapa, am feliat morcovii, pastarnacul si telina, am ras pe razatoarea de mere guliile, cartofii i-am taiat cubulete, dar nu inainte de a-i curata si a-i spala, am scos semintele si pielita de pe rosii si am tait ardeii cubulete.
Am pus ulei intr-o cratita (aici eu am folosit ulei de cocos), am pus ceapa tocata, rosia fara pielita si samburi, tocata si ea, ardeiul taiat cubulete si guliile rase. Am lasat pe foc pana s-au intrepatruns aromele si gulia s-a inmuiat putin, apoi am adaugat morcovii, telina si pastarnacul, l-am mai amestecat putin si apoi am strecurat deasupra supa de pe oasele de pui. Am dres de sare si piper si am lasat la fiert.
Cand a inceput sa fiarba am adaugat orezul si cartofii cubulete si am mai tinut pe foc circa 20 de minute. Am inchis aragazul, am pus patrunjelul proaspat tocat si gata. Se serveste simplu sau cu smantana. Noi o preferam cu muuuulta smantana.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii