Eu am avut un pui pe care l-am impartit pentru friptura, snitele si supa. Deci am impartit puiul, am desosat pieptul, l-am pus deoparte. Pulpele si aripile le-am facut friptura, pieptul, snitele si pe oasele de pe spate si oasele de la piept, precum si gatul le-am pus la fiert in apa cu sare.
In timp ce apa fierbea, am curatat zarzavaturile, am tocat ceapa, am feliat morcovii, pastarnacul si telina, am ras pe razatoarea de mere guliile, cartofii i-am taiat cubulete, dar nu inainte de a-i curata si a-i spala, am scos semintele si pielita de pe rosii si am tait ardeii cubulete.
Am pus ulei intr-o cratita (aici eu am folosit ulei de cocos), am pus ceapa tocata, rosia fara pielita si samburi, tocata si ea, ardeiul taiat cubulete si guliile rase. Am lasat pe foc pana s-au intrepatruns aromele si gulia s-a inmuiat putin, apoi am adaugat morcovii, telina si pastarnacul, l-am mai amestecat putin si apoi am strecurat deasupra supa de pe oasele de pui. Am dres de sare si piper si am lasat la fiert.
Cand a inceput sa fiarba am adaugat orezul si cartofii cubulete si am mai tinut pe foc circa 20 de minute. Am inchis aragazul, am pus patrunjelul proaspat tocat si gata. Se serveste simplu sau cu smantana. Noi o preferam cu muuuulta smantana.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii