Se curata toate, se spala si se pun in oala la fiert. Toutul fierce cam 1 h 30 minute sub capac, pana se inmoaie carnea (este carne de vitel, frageda nu carne de vita care necesita fierbere multa)
-se strecoara
-se pune o lingura mare de secretul gustului
Incepem sa facem galustele. Aici e problema, nu?
-amestecam ouale, 1 lingura ulei, pun vegeta, si adaugam grisul. pasta nu trebuie sa fie tare, ea trebuie sa curga, dar nu subtire.
Nu avem voie sa lasam sa steie compozitia ca altfel galustele ies tari. Si la fel daca punem prea mult gris iarasi ies tari. Intai se incearca in oala inmoind intai lingura in supa fierbite apoi luam o data si vedem...daca se desface mai punem gris. (intra cam 6-7 linguri de gris, asta aprox.)
Acuma mai ramane un piculet de gris, dar nu e voie sa se desfaca. Supa nu trebuie sa fierba in clocote in momentul cand punem lingurile de gris.
-Se lasa sa fiarba totul sub capac la foc mic 10-15 minute. Galustele se umfla si dupa ce au fiert lasam sa steie sub capac asa vreo 10 minute.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDesertul asta a iesit pentru ca nu-mi place sa risipesc aiurea ingredientele si cum am facut un tort-cadou pentru o buna...
Desert cu capsuni - Reteta rapida si delicioasaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii