Se curata toate, se spala si se pun in oala la fiert. Toutul fierce cam 1 h 30 minute sub capac, pana se inmoaie carnea (este carne de vitel, frageda nu carne de vita care necesita fierbere multa)
-se strecoara
-se pune o lingura mare de secretul gustului
Incepem sa facem galustele. Aici e problema, nu?
-amestecam ouale, 1 lingura ulei, pun vegeta, si adaugam grisul. pasta nu trebuie sa fie tare, ea trebuie sa curga, dar nu subtire.
Nu avem voie sa lasam sa steie compozitia ca altfel galustele ies tari. Si la fel daca punem prea mult gris iarasi ies tari. Intai se incearca in oala inmoind intai lingura in supa fierbite apoi luam o data si vedem...daca se desface mai punem gris. (intra cam 6-7 linguri de gris, asta aprox.)
Acuma mai ramane un piculet de gris, dar nu e voie sa se desfaca. Supa nu trebuie sa fierba in clocote in momentul cand punem lingurile de gris.
-Se lasa sa fiarba totul sub capac la foc mic 10-15 minute. Galustele se umfla si dupa ce au fiert lasam sa steie sub capac asa vreo 10 minute.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii