Porumbul se scoate din conserva, se clateste si se scurge bine, dupa care se transfera in vasul blenderului.
Se adauga caju hidratat, supa de legume, sare si piper.
Se mixeaza totul pornind de la cea mai mica viteza si crescand turatia treptat, pana cand obtinem o crema foarte fina (dureaza max. 1 min.).
Supa crema de porumb cu caju (chowder) astfel obtinuta se toarna in boluri, se decoreaza cu boabe de porumb, boia si patrunjel verd tocat si se serveste imediat. Supa aceasta se consuma toata, nu se reincalzeste, deoarece se va „imprastia”. Cantitatea este data pentru 2 portii.
Pofta buna!
Bunatati pentru Craciun - fursecurile astea chiar ca-s niste bunatati...se topesc in gura! Am zis sa vin sa va aduc ceva bun...
Desert fursecuri crapate cu nuca - reteta 350 si 9 ani de bucatarasRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii