Taiati marunt prazul, ceapele, morcovii si caliti acestea in unt la foc mic 10-15 minute cu putina sare. Adaugati cimbrul, maghiran, cartofii si apa. Aduceti la fierbere reduceti focul, acoperiti si lasati pana cand legumele sunt fierte.
Prajiti bacon-ul intr-o tigaie cateva minute si lasati deoparte. Adaugati in supa laptele, broccoli si mai fierbeti 3-4 minute. Luati de pe foc puneti smantana si branza apoi mixati fin cu blenderul. Asezonati dupa gust.
*Ajustati cu lapte cantitatea de lighid dupa plac.
Serviti cu putin bacon deasupra.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii