Supa-crema cu crutoane aromate

Postat pe: 23-08-2018
(0)

Ingrediente

1 cartof mare
2 morcovi
1 pastarnac
1 ardei gras rosu (eu am pus ardei gras congelat)
1 ceapa rosie
1 catel de usturoi
o bucatica telina
sare
patrunjel verde
2 linguri smantana
un strop de ulei de maline
Crutoanele aromate:
Cateva felii de paine veche
ulei de masline
piper cu lamaie
marar verde
un praf de sare
busuioc uscat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

2 portii
Se curata legumele de coaja, se taie marunt, apoi se spala bine cu apa rece si se pun intr-o craticioara, le acoperim cu apa si le punem la fiert cu un praf de sare si un strop de ulei. Cand legumele sunt fierte, se scurg de supa in care le-am fiert, oprind aceasta supa pentru subtiat crema.
Legumele fierte si racorite se fac piure, apoi se subtiaza dupa cum dorim cu supa oprita.
Feliile de paine veche se taie in cubulete care se pun intr-o tava, apoi se stropesc cu ulei de masline, se dau cu un praf de sare si un praf de piper cu lamaie, apoi se presara marar tocat fin si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine.
Servim supa-crema de legume, decorata cu smantana, patrunjel verde tocat fin si crutoane aromate.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa-crema cu crutoane aromate" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa-crema cu crutoane aromate