Se curata legumele de coaja, se taie marunt, apoi se spala bine cu apa rece si se pun intr-o craticioara, le acoperim cu apa si le punem la fiert cu un praf de sare si un strop de ulei. Cand legumele sunt fierte, se scurg de supa in care le-am fiert, oprind aceasta supa pentru subtiat crema.
Legumele fierte si racorite se fac piure, apoi se subtiaza dupa cum dorim cu supa oprita.
Feliile de paine veche se taie in cubulete care se pun intr-o tava, apoi se stropesc cu ulei de masline, se dau cu un praf de sare si un praf de piper cu lamaie, apoi se presara marar tocat fin si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine.
Servim supa-crema de legume, decorata cu smantana, patrunjel verde tocat fin si crutoane aromate.
Pofta buna!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii