Se curata legumele de coaja, se taie marunt, apoi se spala bine cu apa rece si se pun intr-o craticioara, le acoperim cu apa si le punem la fiert cu un praf de sare si un strop de ulei. Cand legumele sunt fierte, se scurg de supa in care le-am fiert, oprind aceasta supa pentru subtiat crema.
Legumele fierte si racorite se fac piure, apoi se subtiaza dupa cum dorim cu supa oprita.
Feliile de paine veche se taie in cubulete care se pun intr-o tava, apoi se stropesc cu ulei de masline, se dau cu un praf de sare si un praf de piper cu lamaie, apoi se presara marar tocat fin si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine.
Servim supa-crema de legume, decorata cu smantana, patrunjel verde tocat fin si crutoane aromate.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza M-am gandit sa fac o ciorba de vara usoara, dar in acelasi timp sa aiba si proteina. Am recurs la ou. A iesit ceea...
Ciorba de loboda cu ochi romanescMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii