Fasolea uscata se fierbe la foc mic. Dupa cateva clocote, se arunca apa si se inlocuieste cu 4 litri de apa fierbinte.
Morcovul, radacina de patrunjel si ceapa se toaca marunt si se adauga la supa.
Se lasa sa fiarba si se pun pe rand (dupa timpul de fierbere) celelalte legume:conopida, varza taiata fasii, fasolea verde, cartofii taiati cubulete, dovlecelul si, la urma, bulionul.
Cand toate ingredientele sunt aproape gata, se adauga si pastele fainoase.
Intr-un bol se freaca telemeaua rasa cu uleiul(care se pune cu picatura, ca la maioneza), usturoiul pisat si maghiranul tocat fin.
Rezulta o crema spumoasa care se subtiaza cu putina supa si se toarna apoi in oala.
Se lasa sa mai dea un clocot si minunata supa italieneasca este gata.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii