Fasolea uscata se fierbe la foc mic. Dupa cateva clocote, se arunca apa si se inlocuieste cu 4 litri de apa fierbinte.
Morcovul, radacina de patrunjel si ceapa se toaca marunt si se adauga la supa.
Se lasa sa fiarba si se pun pe rand (dupa timpul de fierbere) celelalte legume:conopida, varza taiata fasii, fasolea verde, cartofii taiati cubulete, dovlecelul si, la urma, bulionul.
Cand toate ingredientele sunt aproape gata, se adauga si pastele fainoase.
Intr-un bol se freaca telemeaua rasa cu uleiul(care se pune cu picatura, ca la maioneza), usturoiul pisat si maghiranul tocat fin.
Rezulta o crema spumoasa care se subtiaza cu putina supa si se toarna apoi in oala.
Se lasa sa mai dea un clocot si minunata supa italieneasca este gata.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii