 
		
	Rupem stevia de pe nervuri, o spalam foarte bine, o oparim si o lasam deoparte. Zarzavatul se curata, se spala si se toaca, ceapa marunt, ardeiul fasiute, morcovul, pastarnacul si telina se dau prin razatoare. Cartofii se taie cuburi. 
 Intr-o oala de 4 litri, punem ceapa la calit cu cateva linguri cu ulei, adaugam ardeiul, dupa 3-4 minute, morcovul si, ulterior telina si pastarnacul. Calim impreuna, apoi turnam putina apa calda si lasam sa fiarba vreo 5 minute, dupa care adaugam cartofii si completam cu apa calda. Cand sunt fierti pe jumatate, punem si orezul, lasam sa fiarba, apoi adaugam stevia tocata. 
 Dupa vreo 5 minute, punem borsul incalzit si batem ouale, pe care le turnam in oala in fir subtire. 
 Adaugam pasta de tomate, mai dam in cateva clocote, potrivim de sare si presaram leusteanul tocat marunt. 
 Servim ciorbita rece sau, in orice caz nu foarte calda, cu o ceapa rosie sparta alaturi. :) 
 Sa aveti pofta! 
 In varianta de post, excudem oul dintre ingrediente. Iarna, treaba se simplifica, daca am avut grija sa bagam cateva pachetele de stevie la congelator. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii