Ciorba taraneasca de pasare

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mijlociu
  • 1 buc morcov
  • 1 buc radacina patrunjel
  • 1 buc telina
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc cartofi
  • 1 buc ardei gras
  • 150 gr mazare boabe
  • 10-15 pastai de fasole
  • 8-10 buc rosii
  • o lingura ulei
  • sare
  • verdeata
  • leustean
  • 2 l apa

Mod de preparare

Pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce a dat in clocot se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc domol. Se adauga apoi ceapa taiata marunt. Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta sau cuburi si se calesc in ulei. Dupa ce carnea este aproape fiarta, se adauga zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati si cartofii curatati si taiati cuburi. Se lasa sa dea citeva clocote si se adauga rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in felioare. Cind totul este fiert se potriveste de sare si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga leusteanul taiat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Cele mai apreciate rețete
Paste cu masline si sos (de post)
2
Paste

Paste cu masline si sos (de post)

Paste cu masline si sos (de post)
Curry de pui - cel mai gustos curry
3
Mancaruri cu carne

Curry de pui - cel mai gustos curry

Curry de pui - cel mai gustos curry
Sirop de patlagina
4
Cremes A la Cluj
5
Dulciuri

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Parteneri
Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc
Bucataras.RO

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Feta saganaki este un aperitiv grecesc clasic. Bucură-te de gustul îmbietor al brânzei feta acoperită de o...

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc
Placinta quatro formaggi
Culinar.RO

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia