Se pune la fiert oasele se spumeaza, se caleste ceapa (aurie), in putin ulei, se adauga morcovul taiat fideluta, se lasa pana i-si schimba culoarea, la care se adauga putina supa de la carne, se fierbe putin, dupa care se adauga in oala cu cioba, se adauga pe rand celelalte legume, la urma se adauga orezul.
Albusele se pun in ciorba iar galbenusele se amesteca cu smantana si se adauga treptat in ciorba, leusteanul taiat marunt si se acreste dupa gust cu lamaia sau sarea de lamaie.
se serveste cu ardei iute
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaWeekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii