Ciorba Ruseasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui cu os si oase de vita
  • morcov
  • ceapa
  • patrunjel
  • rosii decojite
  • ardei
  • gulie si alte legume dupa preferinta
  • ulei
  • putin orez,
  • 2 oua
  • leustean
  • lamaie sau sare de lamaie
  • smantana

Mod de preparare

Se pune la fiert oasele se spumeaza, se caleste ceapa (aurie), in putin ulei, se adauga morcovul taiat fideluta, se lasa pana i-si schimba culoarea, la care se adauga putina supa de la carne, se fierbe putin, dupa care se adauga in oala cu cioba, se adauga pe rand celelalte legume, la urma se adauga orezul.

Albusele se pun in ciorba iar galbenusele se amesteca cu smantana si se adauga treptat in ciorba, leusteanul taiat marunt si se acreste dupa gust cu lamaia sau sarea de lamaie.
se serveste cu ardei iute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici