Se fierbe carnea de vita separat, cand este pe jumate fiarta se ia de pe foc si se pune deoparte.
Se toaca toate zarzavaturile si se pun in oala la prajit cu 3 linguri de ulei. Cand sunt prajite se pun rosiile taiate cubulete si se mai lasa un pic, dupa care se adauga carnea spalata (inclusiv de vita cu tot cu apa in care a fiert).
Cand a fiert carnea punem fideaua, vegeta si sarea daca mai e nevoie. Oprim focul si adaugam oul si verdeata.
Sper sa va placa.
POFTA BUNA!
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataMie imi plac foarte mult mancarurile cu legume multe, sincer as putea trai mult timp fara carne, nu stiu daca pentru...
Mancare de varza cu legumeRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii