Curatam si taiem legumele dupa gust, eu am taiat morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel, ardeiul gras, ardeiul capia rondele, varza sub forma de fideluta, ceapa tocata marunt.
Punem untul de cocos la topit (am folosit un unt de cocos aromatizat cu cimbru) apoi adaugam ceapa tocata si o calim 2-3 minute. Punem varza peste ceapa si o sotam timp 5 minute (acoperind oala cu un capac astfel incat sa innabusim legumele). Adaugam morcovii si albitura peste varza si continuam sotarea 5 minute apoi adaugam ardeii si boiaua afumata ii continuam sotarea inca 5 minute.
In timp ce calim legumele punem intr-o cratita 3 litri de apa la fiert si adaugam cuburile de legume, crenguta de cimbru uscat si fasolea galbena taiata in bucati de 3 cm. si fierbem timp de 15 minute.
Dupa calirea legumelor se adauga peste legume fasolea fiarta impreuna cu supa in care a fiert si rosiile taiate cubulete. Se fierb impreuna inca 5 minute apoi asezonam cu sare si boia iute afumata si garnisim cu leustean verde tocat.
Pofta Buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii