Curatam si taiem legumele dupa gust, eu am taiat morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel, ardeiul gras, ardeiul capia rondele, varza sub forma de fideluta, ceapa tocata marunt.
Punem untul de cocos la topit (am folosit un unt de cocos aromatizat cu cimbru) apoi adaugam ceapa tocata si o calim 2-3 minute. Punem varza peste ceapa si o sotam timp 5 minute (acoperind oala cu un capac astfel incat sa innabusim legumele). Adaugam morcovii si albitura peste varza si continuam sotarea 5 minute apoi adaugam ardeii si boiaua afumata ii continuam sotarea inca 5 minute.
In timp ce calim legumele punem intr-o cratita 3 litri de apa la fiert si adaugam cuburile de legume, crenguta de cimbru uscat si fasolea galbena taiata in bucati de 3 cm. si fierbem timp de 15 minute.
Dupa calirea legumelor se adauga peste legume fasolea fiarta impreuna cu supa in care a fiert si rosiile taiate cubulete. Se fierb impreuna inca 5 minute apoi asezonam cu sare si boia iute afumata si garnisim cu leustean verde tocat.
Pofta Buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii