Se pune carnea la fiert, dupa ce fierbe se scoate si se taie carnea in bucatele mici (se lasa si oasele ptr consisitenta ). Se pune la loc in oala dupa care se adauga pe rand morcovul taiat ptr ciorba, telina si ceapa. Dupa ce fierb se adauga sare dupa gust( delikat ), borsh dupa gust ( in functie de cum va place de acrisoara ). Se mai lasa un pic la fiert dupa care se adauga bulionul.
Dupa ce totul este fiert se drege cu smantana dupa cum urmeaza : se pun 1 - 2 lingurite se smantana intr-un bol, se ia cate putina ciorba si amestecand se pune peste smantana dupa care se toarna totul inapoi in oala. Se mai lasa un clocot dupa care se pune patrunjelul tocat marunt. Se pune capacul peste oala si se stinge focul.
Calda cu o palinka inainte ( spune my girl friend ) :)
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii