Se pune carnea la fiert, dupa ce fierbe se scoate si se taie carnea in bucatele mici (se lasa si oasele ptr consisitenta ). Se pune la loc in oala dupa care se adauga pe rand morcovul taiat ptr ciorba, telina si ceapa. Dupa ce fierb se adauga sare dupa gust( delikat ), borsh dupa gust ( in functie de cum va place de acrisoara ). Se mai lasa un pic la fiert dupa care se adauga bulionul.
Dupa ce totul este fiert se drege cu smantana dupa cum urmeaza : se pun 1 - 2 lingurite se smantana intr-un bol, se ia cate putina ciorba si amestecand se pune peste smantana dupa care se toarna totul inapoi in oala. Se mai lasa un clocot dupa care se pune patrunjelul tocat marunt. Se pune capacul peste oala si se stinge focul.
Calda cu o palinka inainte ( spune my girl friend ) :)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii