Pui carnea de pui la fiert si iei spuma. Tai ceapa marunt si cand a fiert carnea pe jumatate o pui in oala. Dai radacinoasele prin razatoarea cu ochiuri mari si le calesti intr un pic de ulei apoi le pui in oala. Lasi sa fiarba la foc mic apoi pui orezul spalat. Lasi sa fiarba.
Cand toate au fiert amesteci galbenusul cu smantana si-l torni in oala
Lasi sa dea un clocot apoi pui tarhonul tocat marunt, pui vegeta si piper si mai lasi sa dea cateva clocote.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii