Se pun intr-o oala 100 ml de ulei sa se incinga, se adauga 2 linguri de faina alba sa se caleasca, apoi usturoiul pisat, se pune boia si se stinge cu apa rece cc 3 l. Se lasa sa dea un clocot si se adauga spanacul curatat si spalat in 3-4 ape. Dupa ce a fiert spanacul se adauga smantana amestecata cu cele 2 galbenusuri si albusurile se adauga in ciorba. Se pune vegeta si piper dupa gust.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSi daca tot nu plec nicaieri, macar cu gandul sa fiu in concediu... Asa ca am inceput concediu cu o ciorba...
Ciorba greceasca de mielMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii