Ceapa, pastarnacul, telina si morcovii se toaca cubulete mici. Carnea se pune in 3 l de apa la fiert. Dupa ce a fiert aproximativ 15 minute, se ia spuma si se adauga legumele taiate cubulete. Pana ce fierb legumele si carnea, se bate oul bine cu o furculita si se agauga smantana. Adaugam peste ou si smantana faina si zdrobim usturoiul.
Cand s-au fiert legumele si carnea, luam zeama de acestea si adaugam putina cate putina peste compozitia cu smantana, dupa care turnam treptat in oala cu ciorba. Imediat adaugam delikat si sare, dupa care adaugam borsul magic dizolvat separat in zeama de la ciorba. Mai lasam ciorba sa fiarba aproximativ 10 minute la foc mic si oprim. Patrunjelul se adauga tocat marunt dupa ce s-a oprit aragazul.
Se lasa aproximativ 5 minute sa se raceasca putin si se serveste calda cu un ardei iute.
Eu am servit-o in paine, am cumparat o paine perfect rotunda pe care am scobito de miez si am adaugat ciorba.
Pofta buna! ! !
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii