Ceapa, pastarnacul, telina si morcovii se toaca cubulete mici. Carnea se pune in 3 l de apa la fiert. Dupa ce a fiert aproximativ 15 minute, se ia spuma si se adauga legumele taiate cubulete. Pana ce fierb legumele si carnea, se bate oul bine cu o furculita si se agauga smantana. Adaugam peste ou si smantana faina si zdrobim usturoiul.
Cand s-au fiert legumele si carnea, luam zeama de acestea si adaugam putina cate putina peste compozitia cu smantana, dupa care turnam treptat in oala cu ciorba. Imediat adaugam delikat si sare, dupa care adaugam borsul magic dizolvat separat in zeama de la ciorba. Mai lasam ciorba sa fiarba aproximativ 10 minute la foc mic si oprim. Patrunjelul se adauga tocat marunt dupa ce s-a oprit aragazul.
Se lasa aproximativ 5 minute sa se raceasca putin si se serveste calda cu un ardei iute.
Eu am servit-o in paine, am cumparat o paine perfect rotunda pe care am scobito de miez si am adaugat ciorba.
Pofta buna! ! !
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaWeekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii