Pentru inceput trebuie sa spalam pieptul de pui. Punem o oala cu apa la fiert, iar atunci cand da in clocot adaugam pieptul de pui. Il lasam aproximativ 10 minute. Eu l-am taiat cubulete dupa ce l-am fiert. Daca doriti puteti sa il taiati si inainte sa il puneti la fiert. Apoi am pus bucatele de carne intr-o alta oala curata si am pus supa la fiert. Intre tim p curatam si spalam legumele, dupa care le taiem bucatele mici. Eu am taiat ceapa marunt dar voi puteti sa o lasati intreaga daca doriti. Verificam carnea daca este fiarta iar atunci cand este gata adaugam si orezul si sarea dupa gust. Mai fierbem ciorbita aproximativ 20 de minute dupa care stingem focul si gustam ciorbita ca sa verificam daca mai are nevoie de sare. Adaugam patrunjelul tocat potrivit si lasam oala acoperita aproximativ 15 minute. Intr-un vas mai micut amestecam galbenusurile cu jumatate din zeama unei lamai potrivite si smantana. Apoi adaugam 4 polonice din ciorbita de pui si amestecam. Apoi turnam cu grija compozitia in oala amestecand cu grija. La sfarsit mai adaugam putin patrunjel. Pofta buna!
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii