Pentru inceput trebuie sa spalam pieptul de pui. Punem o oala cu apa la fiert, iar atunci cand da in clocot adaugam pieptul de pui. Il lasam aproximativ 10 minute. Eu l-am taiat cubulete dupa ce l-am fiert. Daca doriti puteti sa il taiati si inainte sa il puneti la fiert. Apoi am pus bucatele de carne intr-o alta oala curata si am pus supa la fiert. Intre tim p curatam si spalam legumele, dupa care le taiem bucatele mici. Eu am taiat ceapa marunt dar voi puteti sa o lasati intreaga daca doriti. Verificam carnea daca este fiarta iar atunci cand este gata adaugam si orezul si sarea dupa gust. Mai fierbem ciorbita aproximativ 20 de minute dupa care stingem focul si gustam ciorbita ca sa verificam daca mai are nevoie de sare. Adaugam patrunjelul tocat potrivit si lasam oala acoperita aproximativ 15 minute. Intr-un vas mai micut amestecam galbenusurile cu jumatate din zeama unei lamai potrivite si smantana. Apoi adaugam 4 polonice din ciorbita de pui si amestecam. Apoi turnam cu grija compozitia in oala amestecand cu grija. La sfarsit mai adaugam putin patrunjel. Pofta buna!
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAndra Mihail ne prezintă o Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă! Friptura rămasă o...
Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii