Pentru inceput trebuie sa spalam pieptul de pui. Punem o oala cu apa la fiert, iar atunci cand da in clocot adaugam pieptul de pui. Il lasam aproximativ 10 minute. Eu l-am taiat cubulete dupa ce l-am fiert. Daca doriti puteti sa il taiati si inainte sa il puneti la fiert. Apoi am pus bucatele de carne intr-o alta oala curata si am pus supa la fiert. Intre tim p curatam si spalam legumele, dupa care le taiem bucatele mici. Eu am taiat ceapa marunt dar voi puteti sa o lasati intreaga daca doriti. Verificam carnea daca este fiarta iar atunci cand este gata adaugam si orezul si sarea dupa gust. Mai fierbem ciorbita aproximativ 20 de minute dupa care stingem focul si gustam ciorbita ca sa verificam daca mai are nevoie de sare. Adaugam patrunjelul tocat potrivit si lasam oala acoperita aproximativ 15 minute. Intr-un vas mai micut amestecam galbenusurile cu jumatate din zeama unei lamai potrivite si smantana. Apoi adaugam 4 polonice din ciorbita de pui si amestecam. Apoi turnam cu grija compozitia in oala amestecand cu grija. La sfarsit mai adaugam putin patrunjel. Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii