Carnea de porc se taie cuburi si se pune la fiert in oala de ciorba.
Dupa aproximativ 30 minute taiem ceapa marunt, morcovii rondele, iar ardeiul kapia cuburi si le punem la calit in ulei de masline, adaugam si orezul, se calesc cateva minute dupa care se pune in oala de ciorba.
Adaugam si ciuperciile felii si lasam la foc potrivit sa fiarba legumele si carnea.
Spre sfarsit se adauga dovleceii taiati cuburi si prazul taiat felii.
Punem bulionul si condimentele si mai alsat circa 10 minute sa fiarba.
La sfarsit adaugam leusteanul si patrunjelul tocate marunt.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii