CIORBA:
Legumele se fierb bine, iar dupa aceea se strecoara.
PERISOARELE:
Se caleste ceapa in apa si putin ulei si vegeta. Se adauga orezul si apa cat sa cuprinda orezul pe jumatate. Se lasa sa se raceasca. Doar dupa ce s-au racit se adauga restul ingredientelor. Se formeaza perisoare care se pun in supa de legume strecurata pt a fierbe. Cand sunt aproape gata, se pune sucul de rosii, borsul sau zeama de lamaie si sare dupa gust.
Dupa ce se stinge focul se pune verdeata.
Se poate servi cu putina smantana.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii