Spălaţi şi curăţaţi legumele. Răzuiţi morcovii, păstârnacul, pătrunjelul, ţelina, ardeiul gras, ceapa roşie, decoji roşiile coapte şi le tăiaţi cubuleţe.
Puneţi cratiţa, cu ulei, pe foc. Când uleiul este încins, adăugaţi ceapa roşie şi o căliţi un minut, apoi, adăugaţi şi restul legumelor, adică, morcovii, păstârnacul, pătrunjelul, ţelina, ardeiul gras şi le căliţi încă un minut. Adăugaţi peste legume, 3-4 litri de apă, un vârf de cuţit de sare şi le lăsaţi să fiarbă până pregătiţi perişoarele.
Pentru perişoare, tocaţi mărunt haşma şi o amestecaţi cu carnea tocată, orezul spălat, oul, un vârf de cuţit de sare şi piperul. Faceţi biluţe din amestecul rezultat, acestea să fie de dimensiunea unui ou de prepeliţă. Cînd sunt toate perişoarele făcute biluţe, le puneţi în oală şi le fierbeţi 20 de minute, apoi, adăugaţi cubuleţele de roşii, un vârf de cuţit de piper şi le mai lăsaţi să fiarbă 5 minute. Stingeţi focul şi adăugaţi pătrunjelul spălat şi tocat.
Poftă bună!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieAstazi o sa-ti pregatesc midii. Midii cu lapte de cocos. Stai alaturi de mine, iti garantez c-o sa-ti placa.
Midii cu lapte de cocosSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii